Services og ydelser

Transport og fragt


Ved at vælge os, er I garanteret nem, tryg og sikker transport til konkurrencedygtige priser. Vi leverer alle typer af gods hvad enten det er som:

  • kolli/pakker
  • stykgods
  • part-/full load

Dette gør vi med vores egne bybiler, trækkere, trailere, terminaltraktorer og sidelastere, og kan altid give et fornuftigt estimat på, hvornår godset bliver leveret. Vi leverer i hele Danmark, Skandinavien og Nordeuropa med egne biler samt ved brug af vores faste vognmænd. Gennem vores online transport booking system, kan I nemt oprette kørsler og følge dem.


Se mere på booking.stabrand.dk eller kontakt en af vores disponenter for oprettelse af profil og fremvisning af systemet.


Containertømning og specialopgaver


Vores unikke lokation i Københavns Frihavn muliggør, at vi kan holde øje med jeres containere fra vores kontor, når de bliver losset fra containerskibene og hurtigt køre dem til vores terminal med vores egne terminaltraktorer og effektivt tømme dem. Vores tømmeteams har mange års erfaring med alverdens plukke-, sorterings- og specialopgaver.

Terminal og varemodtagelse


Vi har mange års erfaring med håndtering af stykgods og cross-docking opgaver, og imødekommer også gerne specielle behov. Blandt andet varetager vi opgaver såsom sortering, omlæsninger, surring af flatracks, eksport af flyttegods samt import og eksportbiler. 

Ved varemodtagelse tjekker vi godsets stand og afstemmer med følgesedlen. I tilfælde af afvigelser bliver I informeret herom. Den veludstyrede terminal imødeser alle krav med trucks, som kan løfte både 6- og 16 ton. Vi kan således også løftere containere af og på chassiser.


Lagerstyring og opbevaring


Vi råder totalt over 22.000 kvm lager under tag fordelt på vores Frihavns lager i København og vores satelit lager i Køge. Vi er godkendt til håndtering og opbevaring af fødevarer, toldfrit lager i Frihavnen og MIO (midlertidig opbevaring på oplag) i Køge. Uanset godsets art kan vi opmagasinere det enten i reoler, som blokstabling eller i bulk. Ydermere kan I få adgang til vores warehouse management system og til alle tider få overblik over jeres lager. Vi kan således håndtere behov store såvel som små.

Pluk & Pak


Via en simpel integration af din webshop til vores warehouse management system, plukker og pakker vi dagligt din webshops ordrer og forsender ordrerne ved brug af vores favorable kuréraftaler. Systemet udvikles løbende for at tilpasse det til vores kunders behov. I systemet kan I bl.a. uploade jeres indkøbsordrer, så der sikres at, hvad I faktisk har bestilt også bliver varemodtaget. Ydermere, kan I følge ordrernes flow og i realtid holde øje med jeres lagerbeholdninger.

Spedition


Vi laver og håndtere dagligt alle nødvendige tolddokumenter herunder fortoldninger, udførsler, T2L, EUR samt diverse andre dokumenter.